Žurnaliniai staliukai

Filtras
Žurnaliniai staliukai yra neatskiriama svetainės interjero dalis, suteikianti namams daugiau funkcionalumo ir stiliaus. Tokie baldai kaip žurnaliniai staliukai transformeriai gali prasiplatinti ir susimažinti pagal jūsų asmeninį poreikį. Šie baldai ant savo paviršiaus  ne tik patogiai laiko knygas ar kavos puodelį, bet ir puošia bendrą erdvę, prideda jai elegancijos bei išlaiko tvarkos balansą. Dažniausiai žurnaliniai staliukai kainuoja nuo 150 iki 450 eurų.
Naujiena
Naujiena
Naujiena
Naujiena
Naujiena
Naujiena
Pagaminta Lietuvoje
Pagaminta Lietuvoje
Naujiena
Naujiena
Naujiena
Naujiena
Naujiena

Žurnaliniai staliukai: daugiau informacijos

Stilingi žurnaliniai staliukai ne tik pagražina svetainės išvaizdą, bet ir sukuria papildomą vietą laikyti knygas, žurnalus ar arbatos puodelį. Išskirtiniai yra žurnaliniai staliukai transformeriai. Kodėl? Nes šie baldai gali prasiplatinti, susimažinti, pasikelti arba nusileisti. Tokiu būdu staliukai gali prisitaikyti prie jūsų poreikių ir sukurti papildomą komfortą namuose. Paprastai žurnaliniai staliukai yra gaminami iš medžio, jo plokščių, akmens arba plastiko. Šie baldai pasižymi savo įvairiausių stilių gausa. Taip pat žurnaliniai staliukai gali būti dengti įvairiausiomis spalvomis ar tekstūromis, jų paviršius gali būti matinis, blizgus, lakuotas ar net stiklinis! Mūsų asortimente esantys žurnaliniai staliukai pasižymi aukšta kokybę ir unikaliu stiliumi. Platus stilių pasirinkimas -  nuo futuristinio modernumo iki subtilios klasikos, sudaro galimybę priderinti staliuką būtent jūsų namų interjerui. Šie baldai gali turėti dailias kojeles arba tolygų platforminį pagrindą. Tad, tikrai rasite būtent jums tinkantį ir patinkantį modelį.

Žurnalinių staliukų priežiūra: nors ir šie korpusiniai baldai nereikalauja ypatingos priežiūros, svarbu juos reguliariai valyti. Tai reiškia, jog bent 2-3 kartus per savaitę turėtumėte valyti jų paviršių, kad nusėdusios dulkės nesudarytų dėmių. Šiuos baldus galite valyti drėgna kempinėle ar šluoste, o nusausinti - mikropluošto audiniu, šluoste.

Žurnalinių staliukų kainos dažniausiai skiriasi atsižvelgiant į šių dydį ir modelį. Paprastai žurnaliniai staliukai, esantys mūsų asortimente, gali kainuoti nuo 150 iki 450 eurų. Visgi, galime teigti, jog žurnaliniai staliukai pigiau kainuoja mūsų elektroninėje parduotuvėje lyginant su kitais Lietuvos baldininkais. Tai reiškia, jog už šiuos baldus sumokėsite maždaug 100 - 300 eurų pigiau!

Žurnalinius staliukus, kuriuos turime sandėlyje, Klaipėdoje pristatysime per 3 darbo dienas, Vilniuje ir Kaune - per 5 darbo dienas. Visuose kituose Lietuvos miestuose ir miesteliuose pristatymo terminas yra nuo 6 iki 10 darbo dienų. Visiems mūsų asortimento žurnaliniams staliukams galioja 2 metų gamintojo garantija.

Ar galima apžiūrėti baldus?

Ne, baldus parduodame tik internetu.

Ar baldus turite vietoje?

Informacija apie prekės likutį sandėlyje matoma kiekvienos prekės kortelėje.

Pristatymo terminas?

Prekių pristatymo terminas priklauso nuo to, ar turime Jūsų pasirinktus baldus sandėlyje ir Jūsų pasirinkto prekių pristatymo būdo. Daugiau informacijos rasite nuoroda - Pristatymas.

Ar baldams yra taikoma garantija?

Taip. Visiems mūsų parduodamiems baldams yra suteikiama 2 metų gamintojo garantija.

Kaip išsirinkti žurnalinį staliuką?

Žurnalinių staliukų gali būti įvairiausių dydžių ir formų. Tad, svarbu įsivertinti, kuris modelis jums yra labiausiai priimtinas. Jeigu žurnalinį staliuką žadate naudoti rečiau, vertėtų rinktis mažesnį variantą. Na, o jei staliuku naudositės dažniau ir net norėtusi, kad jis būtų dar didesnis - rekomenduojame rinktis žurnalinį staliuką „transformerį“, kuris turi praplatinimo funkciją.

Ar baldų spalvos nuotraukoje atitinka realų variantą?

Baldų plokštės ar audinių spalva nuo pateiktos nuotraukoje gali nežymiai skirtis, dėl Jūsų kompiuterio nustatymų, monitoriaus raiškos, apšvietimo ir kitų veiksnių.

Nerandate mėgstamo ar norimo baldo?

Atsiųskite mums užklausą ir pabandysime jį gauti.