Kaip užtikrinti komfortišką miegą ant sofos lovos?

Sofos lovos - išskirtiniai svetainės baldai, kurie padeda sukurti jaukumą namuose. Kodėl pabrėžiame žodį išskirtiniai? Todėl, nes šie minkšti baldai  pasižymi įvairiu dizainu, stiliumi ir dažniausiai yra lengvai derinami bendrame interjere. Žinoma, vienas iš didesnių sofos lovos privalumų yra miegamosios dalies funkcija. Sofa lova su miegama dalimi gali tapti puikia alternatyva tradicinei miegamojo lovai, ypač tiems, kurie turi ribotas erdvės galimybes savo namuose. Visgi, jei jau norite daugiau naktų praleisti miegodami ant šio baldo, svarbu rinktis tokį modelį, kuris užtikrintų komfortišką ir sveiką miegą. Šiame straipsnyje aptarsime keletą patarimų, kaip išsirinkti tinkamą sofos lovos modelį ir patobulinti miegą ant jos!

miegamosios sofos lovos internetu

Kaip išsirinkti išmatavimus?

Pirmiausia, prieš svarstydami apie sofos lovos su miegamu mechanizmu pirkimą, būtinai išmatuokite kambarį, kuriame planuojate ją statyti. Tai padės jums pasirinkti tinkamą dydį, kad sofa lova turėtų pakankamai erdvės ir neatsidurtų per arti kitų baldų. Šis aspektas yra svarbus kai minkšti ukrainietiški baldai yra perkami ne tik internetu, o ir fizinėje parduotuvėje. Tad, pasiruoškite matavimo darbams!

Ką svarbu žinoti apie konstrukciją ir medžiagas?

Sofos lovos konstrukcija yra labai svarbi. Jei norite patirti komfortą miegant, rinkitės modelį su kokybišku atlošu, baldo pagrindu ir miegamosios dalies mechanizmu. Šiuolaikinės sofos lovos dažnai turi miegamąjį mechanizmą, kuris leidžia lengvai išskleisti lovą. Tai ypač patogu, jei ant miegamosios sofos lovos žadate praleisti daug naktų arba priimti pernakvoti svečius. Populiariausias sofos lovos su miegamos dalies mechanizmu tipas yra automatinis. Šis tipas leidžia lengvai išskleisti sofą nepriliečiant grindų, tad šios nesibraižo proceso metu.

Dar vienas labai svarbus aspektas yra medžiagų pasirinkimas. Svarbu atkreipti dėmesį į sofos lovos konstrukcijoje bei dizaine naudojamas medžiagas. Geriausia rinktis sofą lovą, kurios audinys nereikalauja daug priežiūros ir atsparus dėmėms bei yra kokybiškas. Tai padės jums išlaikyti sofą švarią ir tvarkingą. Tiems, kurie namuose turi augintinių rekomenduojama rinktis audinį, kuris yra draugiškas gyvūnams. Tokiu būdu minkštas baldas išvengs augintinio kailio nusėdimo ant audinio grėsmės bei mažiau matysis nagų išdrėksti siūlai.

sofos lovos su miegojimo funkcija

Kokie yra sofos lovos su miegojimo funkcija privalumai?

Jei jūsų namuose trūksta vietos papildomam miegamajam - sofa lova su miegama vieta yra idealus pasirinkimas. Toks minkštas baldas tampa puikia galimybe ne tik sutaupyti vietos savo namuose, bet ir gyventi stilingai, minimalistiškai bei patogiai. Visgi, svarbu paminėti, jog minkšti baldai su miegamu mechanizmu gali būti kiek kietesni nei tradicinės miegamojo lovos. Tokiu atveju, geriausia apsvarstyti ir papildomo antčiužinio įsigijimą, kad galėtumėte kiek minkščiau išsimiegoti ir ryte jaustis puikiai! Taip pat nepraleiskite pro akis savo asmeninių poreikių ir skonio. Sofos lovos gali būti įvairiausių dizainų, o tai suteikia galimybę laisvei rinktis tik jums labiausiai artimą variantą. 

Galiausiai, norėdami rasti geriausią miegamosios sofos lovos variantą nepamirškite ir internetinių parduotuvių. Dažnu atveju, internetinėse parduotuvėse, kuriose yra parduodami minkšti baldai, visada rasite ir sofų lovų. Pirkimas internetu ne tik yra patogesnis, o ir sutaupo laiko, kurį praleisite keliaudami iki fizinės parduotuvės!

sofos lovos internetu comfi

Mūsų internetinėje parduotuvėje Comfi.lt rasite įvairiausių sofų lovų modelių, kurios apimą patogumą ir stilių. Mūsų rekomendacijos: 

  • Minkšta ir minimalistinio dizaino miegamoji sofa lova Tokyo svetainei suteiks jaukumo ir ramybės. Minimalus dizainas ir akį traukianti, spalvų ir audinių kompozicija namų interjere pritaps idealiai ir suteiks jam erdvumo pojūtį.
  • Elegancija užburianti sofa lova su miegamu mechanizmu Mira. Minimalistinis, bet neįtikėtinai dailus šio baldo dizainas pridės jūsų namų svetainei ar darbo kambariui naujų spalvų. Mira patogi ir minkšta, o panorėjus - gali tapti ir miegama vieta. Žvilgantis, tvirtas baldo audinys bei jaukių spalvų paletė leis Mira priderinti bet kuriame interjere.
  • Išskirtinio dizaino ir apvalių formų sofa lova Crit. Šis stilingas minkštas baldas patiks kiekvienam ir puikiai tiks bet kurių namų interjero. Crit kokybiška ir minkšta, o tai įrodo patvarus porolono ir pocket spyruoklių užpildas, kuris užtikrina baldo ilgaamžiškumą. Sofa lova neišsigulės ir išliks ypatingai minkšta dar ilgą laiką.

Tikimės, jog šie trumpi patarimai ir pasiūlymai jums padės ateityje, kai nuspręsite, jog norite miegamosios sofos lovos, bet iškils klausimas kaip ją išsirinkti ir išlaikyti puikų miegą. Nepamirškite, jog baldai internetu yra ne tik puikus pasirinkimas, o ir laiko taupymas!


Dienos pasiūlymas

Sofa-lova Glamour

€849

Dienos pasiūlymas

Sofa-lova Karla

€599

€529

Dienos pasiūlymas

Sofa-lova Maja

€999

€849

Dienos pasiūlymas

Sofa-lova Mira

€899

€799

Dienos pasiūlymas

Sofa-lova Sky

€899

Dienos pasiūlymas

Sofa-lova Taro „2in1“

€999

Dienos pasiūlymas

Sofa-lova Todo

€799

€629

Dienos pasiūlymas

Sofa-lova Glamour

€849

Dienos pasiūlymas

Sofa-lova Karla

€599

€529

Dienos pasiūlymas

Sofa-lova Maja

€999

€849

Dienos pasiūlymas

Sofa-lova Mira

€899

€799

Dienos pasiūlymas

Sofa-lova Sky

€899

Dienos pasiūlymas

Sofa-lova Taro „2in1“

€999

Dienos pasiūlymas

Sofa-lova Todo

€799

€629