Kaip namuose sukurti jaukumą ir pakilią nuotaiką šventiniu laikotarpiu?

Šventiniu laikotarpiu džiugina šiltas spanguolių kisielius, spragsinčios ugnies šiluma ir jaukių akimirkų įspūdžiai. Pasiruošimas šiam nuostabiam laikui apima ne tik psichologinį pasirengimą, bet ir stilingą bei šventišką savo namų pertvarkymą. Puikų šventinį toną sezonui gali suteikti prašmatni šventinė spalvų paletė, namų švara, kad šie atrodytų gaivūs ir jaukūs, ar net nauji stilingi baldai! Nesvarbu, ar rengiate didesnius šventinius susibūrimus, ar jaukius pasisėdėjimus su šeima - namus Kalėdiniam laikotarpiui puošti yra būtina! Kviečiame atrasti patarimus, kaip atnaujinti namus, išeiti iš rudeniškų atspalvių ir įkristi į linksmą bei jaukią švenčių atmosferą.
comfi minksti baldai minksti svetaines kampai sofos lovos

Pirmas žingsnis. Spalvų paletės pasirinkimas

Dažnu atveju neatidžiai suderintas namų šventinis dekoras gali priminti kaleidoskopą - kai spalvos ir ornamentai apsuka galvą! Šios bėdos išvengti padės teisingai apsvarstytas šventinio dekoro stilius, spalvų paletė ir suderinamumas su namų interjeru, kurį jau ir taip puošia minkšti kampai, sofos lovos, spintos su varstomomis durimis ir kiti baldai. Pirmiausia atkreipkite dėmesį, kokios spalvos minkšti baldai jau yra įsikūrę jūsų namuose, atsižvelkite į jų spalvų paletę. Namus puoškite baldų paletės spalvomis - šios spalvos bus lyg savotiškas pagrindas - toliau įveskite aukso, sidabro ar net raudonos spalvos akcentus, kurie suteiks jūsų dekorui šventinės elegancijos. Minkšti kampai ar sofos lovos taip pat gali būti sumaniai papuošti, panaudojant blizgias girliandas ar puošnius pledus.

Antras žingsnis. Baldų švarą ir valymas

Ruošiantis šventėms reikia ne tik išpuošti namus, bet ir juos paruošti, sutvarkyti. Pradėkite nuo šaldytuvo valymo, kad galėtumėte užpildyti jį po švenčių likusiu maistu, sutvarkykite prieškambario spintą svečių paltams. Nepamirškite nusiurbliuoti ir nuvalyti dulkes nuo tokių baldų kaip - dideli minkšti kampai, sofos lovos, patogūs foteliai ar komodos! Akimirką apžiūrėkite savo namus ir apgalvokite ar nieko nepraleidote. Jeigu namuose yra daiktų, kurie jau seniai nebenaudojami, neatmeskite galimybės juos parduoti ar paaukoti geresniam tikslui.
comfi baldai internetu minksti kampai sofos lovos su miegojimo funkcija

Trečias žingsnis. Apgalvokite, kaip sėdės svečiai

Švenčių sezonas - puiki proga iš naujo įvertinti svetainės išdėstymą, ypač minkštus baldus, ant kurių dažniausiai yra sėdima. Smarkiai susidėvėjusi ar išsisėdėjus sofa lova ar minkštas kampas nepridės jūsų svetainei šventinės nuotaikos. Tad iškilūs reikalui, apsvarstykite galimybę atnaujinti svetainėje esančius minkštus baldus, pasirinkdami išskirtinius ir jaukius baldus - minkšti kampai, sofos lovos ar modernus foteliai. Tai taps ne tiks šventiniu atnaujinimu, bet ir pagyvins jūsų svetainės kambarį visiems artėjantiems metams! Jeigu jūsų turimi minkšti svetainės baldai yra nauji arba jų atnaujinti nesinori, išbandykite jų dekoro galimybes. Tai puikiai pavyks padaryti su šventinio interjero elementais - dekoro pagalvėmis, dekiais ar pledais. Užtikrinkite, kad jūsų sėdimoji vieta bus ir patraukli, ir stilinga ne tik per šventes, bet ir visas kitas dienas.

Paskutinis žingsnis. Įneškite šventinės nuotaikos į svečių kambarį

Priimdami šeimą ar draugus šventėms, nepamirškite šventinės nuotaikos paskleisti ir svečių kambaryje. Jei vietos pakanka, pasvarstykite apie nedidelę eglutę, kuri suteiks šventinės nuotaikos. Jaukumą sukurkite, dekoro pagalvėmis papuošdami ir tokius baldus kaip minkšti kampai, sofos lovos, pufai daiktadežės. Nepamirškite ant komodos uždėti ir žavų šventinį vainiką ar blizgią girliandą. Jeigu svečių kambaryje yra spinta, palikite daugiau vietos drabužiams. Jei norite dar daugiau šventinės magijos, kambaryje įkomponuokite žybsinčias lemputes!
comfi baldai minksti svetaines kampai miegamosios sofos lovos

Mūsų rekomendacijos

Sofa-lova, kuri be abejonių įneš šventiškos nuotaikos į namus ir papuoš erdvę jaukumu. Samaninės spalvos sofa-lova Bombay LUX. Šis prabangus baldas ne tik papuoš jūsų svetainę, o ir taps išskirtine interjero detale. Moderni sofa-lova Bombay yra universali, tad labai greitai ir be didelių pastangų galėsite pakeisti jos statymo kampą. 
sofa lova bombay ukrainietiski baldai

Didelis ir dar didesniu galintis tapti valgomojo stalas Lily. Itališkos elegancijos namams pridedantis valgomojo stalas. Šis nuostabus itališkas baldas, pasižymi unikaliu ir praktišku dizainu. Blizgus baltas paviršius bei švarios linijos bendram namų interjerui prideda subtilios elegancijos.

italiski baldai valgomojo stalas lily

Daugiau sėdimos vietos sukurs minkštas fotelis Diante. Didelis ir patogus fotelis pasitarnaus ne tik šventiniu laikotarpiu, bet ir kasdien grįžus po ilgos darbo dienos. Diante puošia švelnus, velvetą primenantis audinys, kuriam būdingas subtilus blizgesys. Šios savybės dėka baldas yra linkęs keisti savo atspalvį atsižvelgiant į apšvietimą.

lenkiski baldai fotelis diante

Švenčių proga pertvarkyti namus - tai ne tik interjero atnaujinimas, bet ir šiltos, jaukios erdvės kūrimas. Tad, puošdami namus, nepamirškite atkreipti dėmesio į jau juose vyraujančią spalvų paletę ir tinkamai juos paruoškite. Tikimės, jog šie trumpi patarimai padės jums šventiškai išpuošti namus!

Linksmų artėjančių švenčių!


Dienos pasiūlymas

Komoda Heresa

€849

Dienos pasiūlymas

Minkštas kampas Diante

€899

€779

Dienos pasiūlymas

Minkštas kampas Lesso

€779

€699

Dienos pasiūlymas

Minkštas kampas Livo

€749

€689

Dienos pasiūlymas

Minkštas kampas Lugo

€499

€429

Dienos pasiūlymas

Sofa-lova Adela

€749

Dienos pasiūlymas

Sofa-lova Bombay

€1 199

€999

Dienos pasiūlymas

Sofa-lova Cali

€599

€549

Dienos pasiūlymas

Sofa-lova Mira

€899

€799

Dienos pasiūlymas

Sofa-lova Moma

€999

Dienos pasiūlymas

Komoda Heresa

€849

Dienos pasiūlymas

Minkštas kampas Diante

€899

€779

Dienos pasiūlymas

Minkštas kampas Lesso

€779

€699

Dienos pasiūlymas

Minkštas kampas Livo

€749

€689

Dienos pasiūlymas

Minkštas kampas Lugo

€499

€429

Dienos pasiūlymas

Sofa-lova Adela

€749

Dienos pasiūlymas

Sofa-lova Bombay

€1 199

€999

Dienos pasiūlymas

Sofa-lova Cali

€599

€549

Dienos pasiūlymas

Sofa-lova Mira

€899

€799

Dienos pasiūlymas

Sofa-lova Moma

€999