Kaip apsaugoti minkštą kampą nuo netikėtų dėmių ir išlaikyti jį ilgaamžiu?

Įsirenginėjant namus arba siekiant jiems suteikti naują akcentą, dažnu atveju, akį traukia nauji svetainės minkšti baldai. Minkšti kampai, sofos lovos ar dailūs žurnaliniai staliukai - puikūs sprendimai siekiant namų interjerui suteikti naują „kvėpavimą“ ir savotiškai jį atjauninti. Visgi, besirenkant minkštus baldus savo namams iškyla noras juos išlaikyti kaip naujus dar ilgą laiką. Tinkama baldų priežiūra gali prailginti jų tarnavimo laiką. Tad, pateikiame keletą patarimų, kaip elgtis, kad ką tik įsigyti minkšti baldai dar ilgai puikuotųsi jūsų namuose:

Kodėl svarbu impregnuoti baldus?

Nauji minkšti svetainės kampai ar miegamosios sofos lovos atrodys it nauji, jei juos iš karto impregnuosite. Taip iškart sukursite jiems apsauginį sluoksnį nuo išorės veiksnių - dėmių įsiskverbimo, dulkių ir kitų išorinių faktorių, kurie gali sugadinti ką tik įsigyto baldo išvaizdą.

sofa lova valymas svara comfilt

Kodėl svarbu reguliariai prižiūrėti baldus?

Reguliariai prižiūrėkite baldų švarą. Miegamosios sofos lovos, dideli minkšti kampai ar foteliai atrodys kur kas geriau, jei juos dažniau siurbliuosite. Taip pat, kiek įmanoma daugiau valykite grindis po baldu. Minkštų baldų siurbliavimas ne tik palaikys švarą, o ir sumažins dulkių bei alergenų kiekį namuose.

sofa lova minkstas kampas svara comfilt

Kodėl baldus reikia saugoti nuo saulės?

Ne naujiena, jog saulės spinduliai gali išblukinti minkšto baldo medžiagą, jo paviršių. Tad, stenkitės baldą savo namuose statyti taip, kad krentantys saulės spinduliai nenugultų ant jo ilgesnį laiką - pavėsyje, toliau nuo lango. Rekomenduojame minkštus svetainės baldus saugoti ir ant jų nelaikyti karštų indų ar puodelių, nes šiuo atveju taip pat gali būti pažeistas jo paviršius.

sofa lova minkstas kampas baldai internetu saules spinduliai svara comfilt

Kaip išvengti dėmių ant minkštų baldų?

Vis dėlto, susidūrėte su situacija, kada verkiant reikia išvalyti baldus? Savo klientams visada rekomenduojame giluminio baldų valymo paslaugas! Tačiau, jeigu baldą norite išvalyti patys, vadovaukitės šiais žingsniais:

1) Nusiurbliuokite baldą, prieš jį valydami. Naudokite specialų antgalį, kuris skirtas siurbliuoti audiniams.

2) Norint išvalyti „šviežią“ dėmę, iš pradžių ją nusausinkite drėgmę sugeriančiu popieriumi arba šluoste. Tik tada naudokite valymo priemones.

3) Valymo priemones naudokite pagal paskirtį ir tik tiek, kiek reikia. Baldo nevalykite labai drėgna šluoste.

4) Išvalius baldą ir jo užvalkalą - leiskite išdžiūti natūraliai.

5) Norėdami palaikyti baldo švarą, jį siurbliuokite reguliariai.

minkstas kampas sofa lova demes demiu valymas comfilt

Tikimės, jog šie patarimai ir rekomendacijos padės jums ateityje, kai rinksitės naują minkštą kampą, sofą lovą ar kitą baldą savo namams. Svarbu paminėti, jog pateikta informacija yra sudaryta, remiantis mūsų asmeninėmis patirtimis ir nuomone.


Dienos pasiūlymas

Sofa-lova Maja

€999

€849

Dienos pasiūlymas

Sofa-lova Kyoto

€949

€799

Dienos pasiūlymas

Sofa-lova Glamour

€849

Dienos pasiūlymas

Minkštas kampas Prodo

€849

€749

Dienos pasiūlymas

Sofa-lova Todo

€799

€629

Dienos pasiūlymas

Sofa-lova Maja

€999

€849

Dienos pasiūlymas

Sofa-lova Kyoto

€949

€799

Dienos pasiūlymas

Sofa-lova Glamour

€849

Dienos pasiūlymas

Minkštas kampas Prodo

€849

€749

Dienos pasiūlymas

Sofa-lova Todo

€799

€629