Kaip išsirinkti spintą?

Namai yra lyg saugus prieglobstis, kuriame visi trokšta jaustis patogiai ir tvarkingai. Norint pasiekti šį tikslą, daugelis žmonių daug dėmesio skiria interjero dizainui, baldams ir kitiems dekoro sprendimams, kurie padeda išnaudoti turimus plotus. Vienas iš tokių svarbių elementų yra spintos su stumdomomis durimis, kurios gali suteikti daugybę privalumų jūsų namams. Svarbu suprasti, kad spintos gali atlikti įvairias funkcijas, ir jos gali skirtis pagal dydį, stilių ir funkcionalumą. Šiame straipsnyje aptarsime, kaip išsirinkti spintą ir apžvelgsime pagrindinius spintų tipus.

Pirmiausia, įsigilinkite į savo poreikius

Pirmas žingsnis yra suprasti, kokią funkciją norite, kad spinta atliktų. Apgalvokite ar norite spintos su stumdomomis durimis, kuri suteiks daugiau vietos laikyti drabužiams, avalynei, knygoms, kitiems daiktams? Ar jums reiktų prieškambario spintos, kuri atstotų dekoratyvinį elementą, o gal užteks ir žavios komodos svetainei? Tiksliai nusistatę savo poreikius, galėsite apsibrėžti tai, kokia spinta jums yra reikalinga.

prieskambario spintos

Kodėl svarbu atsižvelgti į spintos matmenis ir medžiagas?

Suprantame, jog perkant spintą internetu gali kilti įvairių klausimų, o esminis iš jų - dydis ir medžiagos. Puikus spintos pasirinkimas bus tada, jei iš pradžių išsimatuosite vietą, kurioje planuojate ją pastatyti. Būtinai atkreipkite dėmesį į spintos aukštį, plotį ir gylį, kad įsitikintumėte, ar spinta tilps jūsų suplanuotoje vietoje. Taip pat svarbu palikti pakankamai vietos, kad durys lengvai atsivertų. Atkreipkite dėmesį į medžiagas, iš kurių yra pagamintas baldas. Dažniausiai spintos būna pagamintos iš medžio, MDP plokščių arba metalo. Pasirinkite spintą, kurios medžiaga atitinka jūsų poreikius ir ilgaamžiškumo lūkesčius.

Ką reikėtų žinoti apie stilių ir funkcionalumą?

Pasirinkite spintos stilių, kuris atitiktų jūsų interjero temą. Galite rinktis nuo klasikinio iki modernaus ar net minimalistinio stiliaus. Spintos kaip ir kiti baldai gali būti puoštos įvairiomis spalvomis ir dekoratyviniais elementais, todėl galite pasirinkti tai, kas jums patinka. Nepamirškite atkreipti dėmesio ir į spintos funkcionalumą. Jei jums reikia daugybės stalčių ir lentynų organizuoti daiktus, spinta su gausybe vidaus skyrių gali būti puikus pasirinkimas. Jei norite kiek mažesnės spintos, kuri neužimtų daug vietos - komoda idealus pasirinkimas!

spintos stumdomomis durimis

Spintų tipai

Spintos su varstomomis durimis. Tokio tipo spinta yra funkcionalus ir elegantiškas svetainės ar miegamojo baldas, padėsiantis organizuoti daiktus namuose. Ši spinta ne tik suteikia saugią vietą jūsų daiktams, bet ir prideda išskirtinio žavesio jūsų interjerui. Varstomos durys suteikia galimybę lengvai paslėpti daiktus nuo akių ir dulkių, tuo pačiu išlaikant tvarką ir estetišką vaizdą. Spintos su varstomomis durimis gali būti pritaikytos pagal jūsų interjero spalvas ir stilių, todėl jos tampa ne tik funkcionaliu, bet ir dekoratyviniu elementu jūsų namuose. Šis spintos tipas yra universalus ir gali būti naudojamas įvairiose patalpose, nuo virtuvės iki miegamojo ar biuro. Taigi, jei ieškote stilingo ir praktiško sprendimo savo poreikiams, spinta varstomomis durimis gali būti puikus pasirinkimas.

Mūsų rekomendacija:

  • Spinta Marsela
  • Spinta Evora
  • Spinta Mara II
  • Spinta Berma

spintos varstomomis durimis

Miegamojo spintos su stumdomomis durimis. Šio tipo spinta yra modernus ir praktiškas baldas, padėsiantis išsaugoti erdvę ir organizuoti daiktus jūsų namuose. Tokios spintos neturi tradicinių varstomų durų, kurios atsidaro į priekį, o turi stumdomas duris, kurios švelniai slysta šonuose. Ši savybė leidžia sutaupyti vietos, ypač mažesniuose kambariuose, kurie turi ribotą erdvę. Spintos stumdomomis durimis yra puikus sprendimas, jei norite išlaikyti tvarką be didesnio erdvės užimtumo. Jos taip pat suteikia interjerui šiuolaikiškos išvaizdos, nes yra modernios. Šio tipo spintos gali būti naudojamos įvairiose patalpose, įskaitant miegamajį, virtuvę, biurą ar vonios kambarį. Jos gali turėti įvairius skyrius ir lentynas, taip pat gali būti pritaikytos pagal jūsų interjero stilių ir spalvas. Jei ieškote erdvę taupančio, modernaus ir efektyvaus sprendimo, spintos su stumdomomis durimis gali patenkinti jūsų poreikius.

Mūsų rekomendacija:

  • Spinta Porta
  • Spinta Roda
  • Spinta Astia LUX
  • spintos stumdomomis durimis

spintos stumdomomis durimis

Tikimės, kad šis straipsnis jums buvo naudingas ir suteikė informacijos apie tai, kokie gali būti spintų tipai ir kaip teisingai išsirinkti spintą, skirtą būtent jūsų namams!


Dienos pasiūlymas

Spinta Astia LUX

€449

€399

Dienos pasiūlymas

Spinta Berma

€699

€599

Dienos pasiūlymas

Spinta Roda

€599

Dienos pasiūlymas

Spinta Porta

€459

€399

Dienos pasiūlymas

Spinta Marsela

€599

Dienos pasiūlymas

Spinta Mara II

€549

Dienos pasiūlymas

Spinta Astia LUX

€449

€399

Dienos pasiūlymas

Spinta Berma

€699

€599

Dienos pasiūlymas

Spinta Roda

€599

Dienos pasiūlymas

Spinta Porta

€459

€399

Dienos pasiūlymas

Spinta Marsela

€599

Dienos pasiūlymas

Spinta Mara II

€549