Kaip išsirinkti tinkamą kampą savo svetainei?

Greičiausiai kiekvienuose namuose ateina laikas, kai norisi atsinaujinti, o senieji svetainės baldai jau atrodo morališkai pasenę. Tačiau, iškyla begalės klausimų: kokią spalvą, medžiagas ar dizainą rinktis? Koks minkštas kampas idealiai tiks būtent mano svetainėje? Tokie klausimai tampa dar labiau aktualūs, kada minkšti kampai su miegojimo funkcija ar kiti svetainės minkšti baldai yra užsakomi internetu.

Pirkimas internetu ir išmatavimai

Prieš apsisprendžiant dėl minkšto baldo modelio vertėtų atkreipti dėmesį į tai, ar elektroninė parduotuvė, kurioje rankatės kokybišką minkštą kampą užsakyti internetu, turi aiškiai surašytus išmatavimus baldo kortelėje. Comfi.lt elektroninėje parduotuvėje visi minkšti kampai su miegojimo funkcija ir kiti svetainės minkšti baldai turi aiškius aprašymus, prie kurių visada rasite ir baldo išmatavimus. Sužinojus baldo išmatavimus praverstų pamatuoti tai, ar jis tilps jūsų svetainėje. Tai galite padaryti, būsimą baldo stovėjimo vietą išmatavę metru, o kad geriau įsivaizduotumėt - priklijuokite juodą lipnią juostelę ties išmatavimų linijomis. Šiuo būdu aiškiai matysite ar minkšti baldai jūsų svetainėje tilps ir kiek vietos užims, ar neblokuos praėjimų.

minksti kampai su miegojimo funkcija

Kaip rinktis baldus pagal namų interjerą

Toliau įvertinkite tai, koks interjeras ir spalvos vyrauja jūsų namuose. Svarbu, jog didelis minkštas kampas ir kiti svetainės baldai tarpusavyje sukurtų savotišką hormoniją ir vieni kitus papildytų. Jeigu jūsų namuose vyrauja minimalistinis, šviesus interjeras, geriausia, jog jūsų naujas minkštas kampas taip pat būtų aiškių linijų, šviesių spalvų ir medžiagų. Na, o jeigu, jūsų svetainėje daugiausia akcentuoja modernumas ar skandinaviškas stilius įsivaizduokite, kaip bendroje erdvėje derėtų kiek ryškesnių spalvų ar įdomesnių formų svetainės minkšti baldai. Nepamirškite ir to, jog geriausiai minkštas kampas atrodys, jei jį derinsite jau prie turimų baldų dizaino.

Kilus klausimams - klauskite pardavėjo

Suprantame, jog baldų užsakymas internetu, jų nematant realiai gali sukelti ne tik įvairių klausimų, bet ir abejonių. Nesijaudinkite, juk prieš užsakant baldus visada galite pasiteirauti pradavėjo, kuris jums atsakys į rūpimus klausimus. Nesvarbu, ar tai būtų klausimas apie medžiagų kokybę, gamintojo kilmę ar išmatavimus - Comfi.lt elektroninės parduotuvės, kurioje parduodami svetainės minkšti baldai internetu, darbuotojai visada pasiruošę atsakyti į jums aktualius klausimus ir padėti išsirinkti idealiausiai jums tinkančius svetainės baldus.

kokybiski minksti kampai

Mūsų rekomendacijos

  • Kai norisi puikios kokybės už ypatingai gerą kainą - Minkštas kampas Lugo. Patogumas ir itališki akcentai susipina ir subtiliai įsilieja į minkšto kampo Lugo dizainą. Šis vidutinio dydžio minkštas baldas puikiai tiks tiek didesnėje, tiek mažesnėje svetainėje ar poilsio kambaryje. 
  • Elegancija, kokybė ir patogumas viename - Minkštas kampas Diante; Minkštas kampas Diante LUX. Stilingas ir prabangiai atrodantis minkštas baldas puikiai tiks prie minimalių ir modernių interjerų bei padės jūsų namuose sukurti jaukumo aurą.
  • Žaismingas dizainas ir kokybė namų charakteriui kurti - Minkštas kampas Caprioli. Stilingas ir patogus minkštas kampas Caprioli į jūsų svetainę įneš modernumo ir harmonijos! Minkštos baldo pagalvės ir patogūs porankiai suteiks maksimalų komfortą.

Tikimės, jog šie trumpi patarimai ir pasiūlymai jums padės ateityje, kai galvosite koks minkštas kampas ar kiti svetainės minkšti baldai idealiausiai tiks jūsų svetainėje. Nepamirškite, jog baldai internetu yra ne tik puikus pasirinkimas, o ir laiko taupymas!


Dienos pasiūlymas

Minkštas kampas Diante

€899

€779

Dienos pasiūlymas

Minkštas kampas Don

€599

Dienos pasiūlymas

Minkštas kampas Ferno

€899

€779

Dienos pasiūlymas

Minkštas kampas Caprioli

€1 199

€999

Dienos pasiūlymas

Minkštas kampas Diante

€899

€779

Dienos pasiūlymas

Minkštas kampas Don

€599

Dienos pasiūlymas

Minkštas kampas Ferno

€899

€779

Dienos pasiūlymas

Minkštas kampas Caprioli

€1 199

€999