Kur pirkti baldus Lenkijoje?

Lenkija garsėja ne tik savo istorija, kultūra ir virtuve, bet ir kokybiškais baldais. Lenkiški baldai tampa vis populiaresniu variantu dėl didelės įvairovės, kokybės ir geros kainos. Tačiau, ne visi turi galimybę parsivežti baldus iš Lenkijos. Šiuo atveju, lenkiškus baldus visada galite rasti mūsų elektroninėje parduotuvėje Comfi.lt. Mūsų asortimente puikuojasi puikių Lenkijos gamintojų baldai, kurie pasižymi išskirtine kokybe, dizaino ir spalvų įvairove.

Populiariausios baldų pirkimo vietos Lenkijoje

Lenkijoje gausu baldų parduotuvių ir salonu, kurie siūlo išskirtinius ir kokybiškus baldus. „Baldai Lenkijoje kur pirkti?“ - yra dažnas klausimas, kuris gali užklupti kiekvieną. Tad, trumpai apžvelgsime keletą populiariausių.

  • Puszman - Puiki ir labai populiari parduotuvė, siūlanti platų asortimentą įvairių stilių baldams ir interjero detalėms.
  • Jysk - Ši parduotuvė taip pat turi platų baldų asortimentą, tačiau jie dažniausiai orientuojasi į funkcionalumą ir minimalizmą.
  • Black Red White - Čia galima rasti ne tik baldus, bet ir kitus interjero elementus, tokius kaip kilimai, apšvietimas ir dekoratyvinės detalės.
  • Besimo - populiari internetinė baldų parduotuvė Lenkijoje. Specializuojasi minimalistinių ir modernių dizainų balduose.
svetaines baldai is lenkijos

Lauko baldai Lenkijoje

Lenkijoje parduodami lauko baldai dažnai pasižymi stipriu ir funkcionaliu dizainu. Populiariausios prekės ženklai yra Keter ar Leroy Merlin. Žvelgiant į skirtumus tarp lauko baldų parduodamų Lietuvoje ir Lenkijoje galima matyti, jog didelio skirtumo nėra. Lauko baldai šiose šalyse pasižymi tvirta konstrukcija, medžio elementais ar rataniniu stiliumi. Na, o lyginant skandinaviškus baldus, galima teigti, jog pastarieji yra labiau minimalistinio stiliaus ir švelnios spalvų paletės, galima daugiau sutikti natūralaus medžio ir kitų medžiagų, kilusių iš gamtos.

Miegamojo baldai Lenkijoje

Lenkijoje galima rasti įvairių miegamojo baldų - nuo modernių iki klasikinių. Baldai dažnai gaminami iš aukštos kokybės medžiagų, o kainos yra palyginus prieinamos. Lyginant miegamojo baldus Lenkijoje ir Lietuvoje, didelio skirtumo nematyti. Abiejų šalių miegamojo baldai pasižymi tvirtomis konstrukcijomis ir ilgaamžiškumu. Comfi.lt elektroninėje parduotuvėje visada rasite puikių miegamojo lovų, kurios yra parduodamos ir Lenkijoje.

Virtuviniai baldai Lenkijoje

Lenkijoje gaminami ir parduodami virtuvės baldai pasižymi kokybe ir stilingu dizainu. Pirkdami baldus Lenkijoje, galite rasti platų asortimentą, pritaikytą skirtingoms virtuvėms ir skoniams. Kai kuriose parduotuvėse teikiamos konsultacijos dėl virtuvės planavimo. Keletas praktiškų patarimų kaip planuotis virtuvės išdėstymą ir baldus atsižvelgiant į erdvę, biudžetą ir asmeninius norus:

  • Baldus rinkitės pagal virtuvės spalvų gamą. Šie neturėtų išsiskirti iš bendro interjero dizaino konteksto, o kaip tik jį papildyti. Rinkitės natūralias, gamtą primenančias medžiagas - medis, marmuras.
  • Įsivertinkite savo biudžetą. Nusistatykite kainą, kurią norite ir svarbiausiai galite mokėti už tam tikrus baldus. Nepamirškite, jog geresni ir patvaresni baldai beveik visada kainuos brangiau nei vidutinės klasės baldai.
  • Atsižvelkite į savo asmeninius norus. Svarbiausia, jog pasirinkti baldai patiktų labiausiai jums ir nesvarbu kokios nuomonės yra jūsų mama, draugė ar vyras.

lenkiski virtuves baldai

Vonios baldai Lenkijoje

Vonios baldai Lenkijoje taip pat garsėja kokybe ir įvairove. Daugelis prekinių ženklų siūlo modernius ir funkcionalius dizainus, kurie puikiai tinka įvairiems vonios interjerams. Pateikiame keletą patarimų kaip išsirinkti stilingus vonios baldus:

  • Apgalvokite kokio stiliaus norite vonios kambaryje - minimalistinio, modernaus ar klasikinio. Pagal tai ir rinkitės baldus.
  • Įsivertinkite, kas jums asmeniškai būtų patogiau - pastatoma dušo kabina, subtili vonia, o gal įeinama dušo kabina? Pasirinkite priimtiniausią variantą ir įvertinkite medžiagas, iš kurių bus pagaminti baldai. Vonios kambaryje dažniausiai būna daugiau drėgmės, tad pravartu rinktis baldus, kurie būtų jai atsparesni. 
  • Atsižvelkite į savo biudžetą. Svarbu įvertinti ir nustatyti, kiek galite mokėti už tam tikrus vonios baldus.

Ar apsimoka pirkti baldus Lenkijoje?

Kainų skirtumai gali būti reikšmingi, tačiau tai priklauso nuo kokybės, dizaino ir prekės ženklo. Verta įvertinti, kad baldų pirkimas Lenkijoje gali atnešti svarbią kainos ir kokybės santykio pusiausvyrą, tačiau reikia atsižvelgti ir į transportavimo bei kitas, su tuo susijusias išlaidas. Kaip pirkti baldus Lenkijoje, greičiausiai, žino kiekvienas. Tad, tai neturėtų tapti iššūkiu, svarbiausia pasiruošti lenkišką valiutą ir didesnę transporto priemonę. Galų gale, baldai Lenkijoje, Suvalkuose gali būti puiki galimybė sutaupyti pinigų, turint galvoje kokybę ir įvairovę, kurią siūlo ši šalis. 

Lenkiški baldai mūsų parduotuvėje

Svetainės baldai iš Lenkijos visada puikuojasi mūsų elektroninėje parduotuvėje Comfi.lt. Jau nuo seno esame pamėgę šių baldų kokybę ir įvairiausius dizainus. Lenkiški baldai, parduodami mūsų parduotuvėje, pasižymi tvirta konstrukcija, nuostabiais audinių pasirinkimais - nuo eko odos iki matinio ar blizgaus veliūrinio audinio bei velveto. Taip pat kai kurie iš šių baldų turi ganėtinai aukštas kojeles, kurios suteikia galimybe lengviau išvalyti grindis po baldu!

lenkiski baldai sofa lova moma

Dienos pasiūlymas

Sofa-lova Moma

€999

Dienos pasiūlymas

Spinta Terina

€599

€499

Dienos pasiūlymas

Minkštas kampas Diante

€899

€779

Dienos pasiūlymas

Sofa-lova Moma

€999

Dienos pasiūlymas

Spinta Terina

€599

€499

Dienos pasiūlymas

Minkštas kampas Diante

€899

€779