Kampo ir sofos miegomosios dalies mechanizmas: ką reikia žinoti?

Greičiausiai vienas iš pagrindinių namų svetainės akcentų yra minkštas kampas arba sofa lova. Šie svetainės minkšti baldai dažniausiai tampa namų svetainės ar darbo kambario poilsio vietos simboliu ir kviečia namų šeimininkus ar svečius patogiai įsitaisyti bei atsipalaiduoti. Visgi, didelis privalumas jei šie minkšti baldai turi ir miegamą dalį, tada galima ir puikiai išsimiegoti. Mūsų internetinės parduotuvės www.comfi.lt asortimente gausu minkštų baldų, kurie turi integruotą miegamos dalies mechanizmą. Šis mechanizmas gali būti 3 tipų - puma, delfinas ir automatinis. Tad, pasidalinsime informacija apie kiekvieną miegamosios dalies mechanizmą atskirai:

Mechanizmas - Puma

Integruotas Puma miegamosios dalies mechanizmas yra labai lengvas ir patogus naudoti. Mechanizme esančios spyruoklės padeda miegamą dalį išskleisti vos vienu judesiu, tad nereikia įdėti papildomų pastangų ar per didelės jėgos. Mechanizmas yra suformuotas taip, kad išskleidžiant ir suskleidžiant nebūtų gadinamos grindys, kadangi jis jų visiškai neliečia. Dar vienas privalumas - nereikia nuimti baldo pagalvėlių, nes jos automatiškai pakyla ant atskiro atlošo mechanizmo išskleidimo metu. Nors Puma miegamos dalies mechanizmas ir yra rečiau naudojamas minkštų baldų komplektacijose, jo patvarumas ir funkcionalumas išlieka puikūs. Tad, pasirinkę minkštą kampą ar sofą lovą, kurie turi šį miegamos dalies mechanizmą tikrai neprašausite.

miegamosios dalies mechanizmas puma minkstas kampas sofa lova baldai comfi comfilt

Mechanizmas - Delfinas

Miegamos dalies mechanizmas Delfinas yra lengvai naudojamas ir patogus sprendimas, kurį greitai perpranta kiekvienas. Po minkštu baldu integruotas stalčius lengvai paverčia kiekvieną minkštą kampą ar sofą lovą patogia dviejų vietų lova. Naudojimas itin paprastas: naudojantis kilpa ir patraukus po minkštu kampu esantį stalčių į save, čiužinys yra iškeliamas į viršų. Svarbu paminėti, jog miegant jausmas bus kiek kietesnis nei įprastoje lovoje, tad rekomenduojame naudoti antčiužinį.

miegamosios dalies mechanizmas delfinas sofa lova minkstas kampas comfi comfilt

Mechanizmas - Automatinis

Bene dažniausiai balduose yra naudojamas Automatinis miegamosios dalies mechanizmas. Šis mechanizmas pasižymi itin paprastu naudojimu ir unikaliu judėjimu, kurio metu grindys yra neliečiamos. Naudojimas toks lengvas, kad greitai jį perpras visi. Viskas, ką reikia padaryti, tai baldo sėdimąją dalį kilstelti į viršų ir į save, tada nuleisti galinę dalį. Tokiu paprastu būdu miegamosios sofos lovos ir minkšti kampai patogia miegama vieta nakčiai. Įsigiję baldą su automatiniu miegamos dalies mechanizmu tikrai liksite patenkinti.

automatinis miegamos dalies mechanizmas sofa loca minkstas kampas comfi comfilt baldai


Tikimės, jog mūsų pateikta informacija padės jums labiau susipažinti su vidinėmis baldo dalimis, kurios išorėje ne visada yra matomos. Tad, prieš renkantis baldą įsivertinkite, kuris miegamosios dalies mechanizmas, integruotas minkštame kampe ar sofoje lovoje, jums būtų priimtiniausias. Visgi, kiekvienas mechanizmas atlieka savo funkciją ir vos vienu ar keliais mostelėjimais savo baldą galėsite paversti į patogią miegamą vietą.


Dienos pasiūlymas

Minkštas kampas Libro

€1 299

€1 099

Dienos pasiūlymas

Minkštas kampas Brito

€1 599

€1 399

Dienos pasiūlymas

Sofa-lova Kyoto

€949

€799

Dienos pasiūlymas

Minkštas kampas Libro

€1 299

€1 099

Dienos pasiūlymas

Minkštas kampas Brito

€1 599

€1 399

Dienos pasiūlymas

Sofa-lova Kyoto

€949

€799