Kiek kainuoja baldų surinkimas?

Baldų surinkimas yra paslauga, kuri dažnai reikalinga įsigijus naujus baldus. Ši paslauga gali būti patogi tiems, kurie neturi laiko ar įgūdžių savarankiškai surinkti baldus. Baldų surinkimo kainos gali skirtis priklausomai nuo įvairių veiksnių, tokių kaip surinkimo sudėtingumas, baldų tipas, paslaugos teikėjo patirtis ir miestas.

Paprastai baldų surinkimo kainos yra nustatomos valandiniu tarifu arba už konkretaus baldo surinkimą. Vidutiniškai, baldų surinkimo paslaugos kainuoja nuo 15 iki 50 eurų per valandą. Pavyzdžiui, paprastesnių baldų, tokių kaip stalai ar kėdės, surinkimas gali kainuoti apie 15-30 eurų, o sudėtingesnių baldų, pavyzdžiui, spintų ar sofų, surinkimas gali siekti 50-70 eurų ar net daugiau. Vertėtų atkreipti dėmesį, kad pas kai kurių baldų pardavėjų baldų surinkimas kainuoja kiek mažiau, jei baldai yra perkami tiesiogiai iš jų. Todėl, prieš užsakant baldų surinkimo paslaugą, visada verta pasitikrinti visas galimas galimybes ir įvertinti jų kainas.

baldu surinkimo kaina

Virtuvės baldų surinkimo kaina

Virtuvės baldų surinkimo kaina gali labai skirtis priklausomai nuo kelių pagrindinių kriterijų:

  • Virtuvės baldų surinkimas gali būti sudėtingesnis nei kitų baldų, nes dažnai reikalauja tikslaus derinimo, įrengimo ir montavimo. Pavyzdžiui, virtuvės spintelių, stalviršių ir integruotos technikos surinkimas reikalauja daugiau laiko ir specialių įgūdžių.
  • Patyrę meistrai gali kainuoti daugiau, bet jie dažnai užtikrina aukštesnę darbų kokybę ir greitesnį atlikimą. Kai kurie paslaugos teikėjai taiko valandinius įkainius, kurie gali svyruoti nuo 20 iki 50 eurų per valandą, o kiti nustato fiksuotą kainą už visą projektą.
  • Kainos gali skirtis priklausomai nuo regiono. Didmiesčiuose, tokiuose kaip Vilnius ar Kaunas, paslaugų kainos gali būti didesnės nei mažesniuose miestuose ar kaimo vietovėse.
  • Virtuvės baldų surinkimas dažnai apima ne tik baldų surinkimą, bet ir jų montavimą, įskaitant stalviršių, kriauklių, maišytuvų ir buitinės technikos instaliavimą. Jei reikia atlikti santechnikos ar elektros instaliacijos darbus, šios paslaugos taip pat gali padidinti bendrą kainą.
  • Kai kuriems virtuvės baldų surinkimo darbams gali prireikti specialių įrankių ar medžiagų, kurie gali padidinti kainą.

Žemiau pateikta lentelė su vidutinėmis virtuvės baldų surinkimo kainomis kiekvienai baldų kategorijai. Šios kainos yra apytikslės ir gali skirtis priklausomai nuo paslaugų teikėjo ir kitų veiksnių.

Baldų kategorija

Vidutinė surinkimo kaina (EUR)

Virtuvinis komplektas

200 - 500

Stalas

30 - 70

Kėdės

10 - 20 už vienetą

Spintelės

50 - 100 už vienetą

virtuves baldu surinkimo kaina

Svetainės baldų surinkimo kaina

Svetainės baldų surinkimo kaina gali priklausyti nuo kelių pagrindinių kriterijų:

  • Svetainės baldų surinkimas gali skirtis priklausomai nuo baldo tipo. Paprastesni baldai, kaip svetainės staliukai ar lentynos, kainuos mažiau, tuo tarpu sudėtingesni, kaip didelės sekcijos ar sofos-lovos, kainuos daugiau.
  • Baldai, turintys daugiau dalių ar reikalaujantys daugiau darbo valandų (pvz., sekcijos su daugybe lentynų, stalčių), dažniausiai kainuoja daugiau.
  • Patyrę meistrai gali imti didesnį mokestį, tačiau jie užtikrina aukštesnę kokybę ir efektyvumą. Kai kurie paslaugos teikėjai taiko valandinius įkainius (nuo 20 iki 50 eurų per valandą), o kiti nustato fiksuotą kainą už visą projektą.
  • Kainos gali skirtis priklausomai nuo regiono. Didmiesčiuose, kaip Vilnius ar Kaunas, paslaugų kainos gali būti didesnės nei mažesniuose miestuose ar kaimo vietovėse.
  • Baldų montavimas gali padidinti bendrą kainą. Kai kuriems svetainės baldams gali reikėti papildomų instaliavimo darbų, pvz., televizoriaus laikiklių montavimas ant sienos, šviestuvų instaliavimas.
  • Papildomai gali kainuoti ir baldų išvežimo paslauga. 

Žemiau pateikta lentelė su vidutinėmis svetainės baldų surinkimo kainomis kiekvienai kategorijai:

Baldų kategorija

Vidutinė surinkimo kaina (EUR)

Sekcija

100 - 300

Staliukas

20 - 50

Sofa

50 - 100

Lentyna

30 - 70

Televizoriaus staliukas

30 - 60

Miegamojo baldų surinkimo kaina

Miegamojo baldų surinkimo kaina gali labai skirtis priklausomai nuo kelių pagrindinių kriterijų:

  • Miegamojo baldų surinkimas gali apimti įvairius baldus, nuo paprastesnių, tokių kaip lovos rėmai ar naktinės spintelės, iki sudėtingesnių - didelės miegamojo spintos ar komodos.
  • Didesni baldų komplektai, turintys daugiau dalių, reikalauja daugiau laiko ir darbo, todėl jų surinkimo kaina gali būti didesnė.
  • Patyrę meistrai gali imti didesnį mokestį, tačiau jie garantuoja greitesnį ir kokybiškesnį darbą. Kainos gali skirtis priklausomai nuo regiono. Didmiesčiuose paslaugų kainos gali būti didesnės nei mažesniuose miestuose ar kaimo vietovėse.
  • Kai kuriems miegamojo baldams gali reikėti papildomų instaliavimo darbų, pvz., veidrodžių tvirtinimas, šviestuvų instaliavimas.
  • Baldų surinkimas su senų baldų išvežimu gali prisidėti prie to, jog bendra šių darbų kaina išaugs.

Žemiau pateikta lentelė su vidutinėmis miegamojo baldų surinkimo kainomis kiekvienai kategorijai:

Baldų kategorija

Vidutinė surinkimo kaina (EUR)

Lova

50 - 100

Spinta

100 - 250

Spintelės prie miegamojo lovos

20 - 40

Komoda

40 - 80

Drabužių kabyklos

30 - 60


Svarbu paminėti, jog baldus perkant mūsų elektroninėje parduotuvėje Comfi.lt - surinkimo kaina yra 15 eurų nepriklausomai nuo baldo tipo!

baldu montavimas kaina

Ikea baldų surinkimo kaina

IKEA baldų surinkimas pasižymi vidutine kaina, kuri paprastai priklauso nuo baldo sudėtingumo ir dydžio. Vidutiniškai, mažesnių baldų, tokių kaip kėdės ar staliukai, surinkimas gali kainuoti nuo 20 iki 40 eurų. Didelių ir sudėtingų baldų, kaip drabužių spintos ar lovos, surinkimas gali siekti nuo 50 iki 150 eurų. Taip pat dažnai yra siūlomos nuolaidos, jei reikia surinkti kelis baldus vienu metu.