Kiek kainuoja senų baldų išvežimas?

Nauji minkšti baldai ne tik praturtina namus, bet ir suteikia galimybę kurti įsimintinas gyvenamosios erdvės istorijas. Tačiau neretai mūsų dėmesys sutelkiamas į tai, kaip pasirinkti naują minkštą kampą ar sofą lovą, nepaisant to, kad svarbią vietą užima ir seni baldai, kurie iki tol buvo namų dalis. Naujų baldų įsigijimas yra puiki galimybė atnaujinti namus, bet tai taip pat reiškia, kad turime susidurti ir su senais baldais. Senų baldų išvežimas leidžia efektyviai išvalyti erdvę, suteikiant naujiems baldams galimybę išsiskirti ir kurti harmoningą interjerą. Nauji minkšti kampai su miegamaja dalimi ar sofos lovos bus lengviau derinamos kambaryje, kai būsite senais baldais jau pasirūpinę iš anksto. Baldų išvežimas paprastai kainuoja nuo 50 iki 100 eurų. Tai yra patogi paslauga, kuri suteikia galimybe mažiau laiko skirti rūpesčiui - ką daryti su senais baldais. 

Kur dėti senus baldus?

Seni baldai dažnai tampa nebereikalingi, bet tai nereiškia, kad turime juos tiesiog išmesti. Senų baldų išvežimas yra svarbus žingsnis apsaugos link. Atsikratydami baldų atsakingai, prisidedame prie mažesnio atliekų kiekio ir sumažiname aplinkos teršalų išsiskyrimą. Taip pat prieš atsikratydami senais baldais, turime įvertinti jų antrines panaudojimo galimybes. Galbūt jie gali būti perdirbti, atnaujinti arba perleisti tiems, kuriems jų reikia. Tai gali būti labai naudinga vietos bendruomenėje. Visgi, jeigu baldų niekam nenorite atiduoti, arba suprantate, jog šie jau nebus kažkam reikalingi - praverčia senų baldų išvežimo paslauga. Senų baldų išvežimas kaip paslauga yra labai patogus ir praktiškas variantas, kuris iš dalies palengvina gyvenimą. Baldų išvežimas ne tik užtikrina, kad baldai bus išvežti atsakingai, bet ir sutaupo kliento laiką bei pastangas. Svarbu paminėti ir tai, jog pasirinkus senų baldų išvežimo paslaugas, jums nereikės rūpintis dėl įstatymų ir rūpintis ar viską atlikote teisingai. 

Taigi, senų baldų išvežimas neturi būti painus procesas. Atsakingas požiūris į senų baldų išvežimą ne tik prisideda prie aplinkosaugos, bet ir suteikia galimybę tiems, kuriems jūsų naudoti baldai būtų tikrai reikalingi. Pasirenkant baldų išvežimą, ne tik mes, bet ir jūs prisidedate prie gamtos išsaugojimo bei aplinkos užterštumo mažinimo.

Kaip vyksta senų baldų išvežimo procesas?

Svarstant senų baldų išvežimą, reikia suprasti, jog šis procesas vyksta labai paprastai. Pirmiausia, atlikus užsakymą mūsų elektroninėje parduotuvėje jums reikėtų pažymėti laukelį „senų baldų išvežimas“, tokiu būdu prie jūsų užsakymo matysime, jog ši paslauga jus domina. Kadangi su kiekvienu klientu esmines ir papildomas užsakymo detales susitiksliname telefoniniu skambučiu, jo metu pateiksime jums visą informaciją apie tai, kas yra baldų išvežimas ir kaip šis procesas vyksta. Proceso eiga - vėžėjai atvežę jums naujus baldus, išneš senuosius ir jums visiškai niekuo nereikės rūpintis. Sukrovę senus baldus į transporto priemonę vežėjai juos išveš utilizavimui. Tokiu būdu baldas yra sunaikinamas nekenkiant gamtai. Senų baldų išvežimas Vilniuje ir kituose didžiuosiuose Lietuvos miestuose yra lengvai prieinamas kiekvienam klientui. Visgi, senų baldų išvežimas Lietuvoje, kituose miestuose ar miesteliuose, gali būti teikiamas ir rečiau. Todėl, dėl visų detalių atskirai susisiekiame telefonu ir pasiūlome priimtiniausią variantą klientui.

kur dėti senus baldus

Senų baldų išvežimo kainos

Minkšti ir korpusiniai baldai skiriasi savo dydžiais, tad nuo to dažniausiai ir priklauso baldų išvežimas ir šios paslaugos kaina. Paprastai kainas suderiname su klientais atskiro skambučio metu, tad šie turėtų iš anksto žinoti kokius baldus norės atiduoti vežėjams išmetimui. Senų baldų išvežimas paprastai kainuoja nuo 50 iki 100 eurų. Tai reiškia, jog pavyzdžiui tokie lenkiški baldai kaip sofa-lova bus išvežti už maždaug 50 eurų, o minkšto kampo išvežimo kaina gali siekti nuo 70 iki 100 eurų. Analogiškai ir su korpusiniais baldais, kaina skiriasi nuo jų dydžio ir dalių kiekio.

Kiek kainuoja išvežti minkštus baldus?

Baldas

Kaina

Minkštas kampas

nuo 50 iki 100 eur

Sofa-lova

nuo 50 iki 70 eur

Miegamojo lova

nuo 50 iki 100 eur

Fotelis

iki 50 eur

Pufas

iki 50 eur

Kiek kainuoja išvežti korpusinius baldus?

Baldas

Kaina

Spinta

nuo 50 iki 100 eur

Komoda

nuo 50 iki 70 eur

Žurnalinis staliukas

iki 50 eur

Valgomojo stalas

iki 70 eur

Kodėl verta užsisakyti senų baldų išvežimą?

Senų baldų išmetimas dažnai tampa iššūkiu, nes gali iškilti klausimas - kaip teisingai tai padaryti? Įsisenėję senų baldų išsaugojimo įpročiai gali virsti pertekliumi, tad senų baldų išvežimas gali tapti išskirtiniu ir sveikintinu sprendimu. Senų baldų išvežimas prisideda prie aplinkos apsaugos, mažinant atliekų kiekį ir sumažinant jų įtaką gamtai. Svarbu prisiminti, jog atsakingas atsisveikinimas su baldais užtikrina, kad jie bus utilizuoti tinkamai, o tai prisideda prie gamtos gerovės ir išsaugojimo. Taip pat svarbu nepamiršti, jog seni baldai gali būti perdirbti arba perleisti tiems, kuriems jų reikia, o ne tiesiog atiduoti atliekoms. Pasinaudoję baldų išvežimu, kurį siūlo mūsų vežėjai, skatinsite antrinį panaudojimą ir prisidėsite prie tvaraus vartojimo. Svarbu paminėti ir tai, jog pasirinkti senų baldų išvežimą jums nereikės sukti galvos ieškant būdų, kaip atsikratyti senų baldų – mūsų siūloma paslauga suteikia patogumą ir sutaupo laiką. Nepamirškite, jog kai kuriose vietose gali būti taikomi griežti įstatymai dėl atliekų tvarkymo. Tad senų baldų išvežimas padės išvengti teisinių problemų ar baudų.

Užsisakyti senų baldų išvežimo paslaugą – tai ne tik praktiškas žingsnis, bet ir tvarus bei aplinkai draugiškas sprendimas, kuris gali turėti ilgalaikį poveikį tiek aplinkai, tiek visuomenei.

senų baldų išvežimas baldų išvežimas


Dienos pasiūlymas

Sofa-lova Mira

€899

€799

Dienos pasiūlymas

Minkštas kampas Arkona

€599

€499

Dienos pasiūlymas

Sofa-lova Bombay

€1 199

€999

Dienos pasiūlymas

Fotelis Korfu

€349

Dienos pasiūlymas

Komoda Terina Lux

€219

Dienos pasiūlymas

Sofa-lova Mira

€899

€799

Dienos pasiūlymas

Minkštas kampas Arkona

€599

€499

Dienos pasiūlymas

Sofa-lova Bombay

€1 199

€999

Dienos pasiūlymas

Fotelis Korfu

€349

Dienos pasiūlymas

Komoda Terina Lux

€219